Testimonials

Dhr. J.d.W. (Schoorl)

Ik heb rugpijn.  Elka heeft acupunctuur en Tuina massage gedaan.  De behandeling is goed en ik ben tevreden.  Het resultaat is goed en prima.  Het contact met Elka is goed.

Mvr. MC Nuijens (Bergen)

Te weinig energie, stijfheid (extreem), blokkeren van wervels zijn mijn klachten.
Door de behandeling van Elka, voel ik me energie beter door stroomt. Ik denk door naalden, massage en rekoefeningen van Elka.  Ik heb de begeleiding als zeer zeer goed ervaren. Het resultaat is positief, meer energie, minder stijf en minder blokkeren wervels. Het contact met de therapeut …. Elka? …. zeer goed 🙂

Mvr. R.Y. (Groet)

Met frozen shoulder ben ik bij Elka gekomen. Nadat ik bij de fysiotherapeut was geweest die helaas niets voor mij kan doen totdat de pijn minder werd. Ik werd behandeld met acupunctuur en tuina massage, verder oefeningen voor huis. De behandeling en de begeleiding zijn goed. Het resultaat is goed. Meteen al na de 1e behandeling was er resultaat. Het contact met Elka is prima!

Mvr. Angelika van de Pasch (Wieringerwerf)

Chinese massage helpt, maar doet pijn. Acupunctuur is niet echt prettig, maar ervaar ik als zeer doeltreffend en is minder pijnlijk. Waarom maak ik van beide technieken regelmatig gebruik? Omdat ik op driejarige leeftijd Polio heb gehad en nu veel hinder ondervind van het Postpoliosyndroom, als ik het niet doe.

Het Postpoliosyndroom is een vervelend verschijnsel. Een gespecialiseerde revalidatiearts heeft mij samen met een fysiotherapeute tot een zekere hoogte goed geholpen, toen de verschijnselen zo heftig werden dat ik nauwelijks meer kon lopen. Door hen heb ik geleerd de balans te vinden tussen in- en ontspanning. Maar de spier- en gewrichtspijn bleven, ik had last van koude handen en voeten, voelde me vaak oververmoeid en raakte daardoor snel geïrriteerd, omdat ik van natuur een energiek, ondernemend iemand ben. En de laatstgenoemde ongemakken kunnen Acupunctuur en Chinese massage heel goed verhelpen.

Ik heb geen Paracetamol meer nodig. Tevens krijg ik handige kleine rekoefeningen mee, waardoor ik weer veel soepeler ben geworden.

Bedankt L.K. Sou. Het totaal balans concept gebaseerd op Chinese- en Natuurgeneeskunde werkt!

Anita (Warmerhuizen)

Na ruim een jaar last te hebben van een frosen shoulder vond  ik het tijd worden om naast mijn fysiotherapie op zoek te gaan naar een andere therapie. Ik kwam via via bij Chinese geneeswijze.
De massage was in het begin behoorlijk pijnlijk, maar ook zeer doeltreffend. De therapie is samen met de acupunctuur een keerpunt geworden in mijn klachten.  Alle kwalen hebben ook hun tijd nodig om te herstellen, maar door deze therapie heeft er duidelijk een grote verbetering plaats gevonden
Ik ben erg blij dat dit op mijn pad is gekomen en raad het veel mensen aan.

Groet, Anita 

Mvr. van Baarsen (Beemster)

Al heel veel jaren heb ik last van  mijn rugwervels, waardoor mijn lichaamshouding regelmatig zeer veel problemen oplevert. Twee hernia-operaties hebben weliswaar de acute zenuwpijn grotendeels verholpen, maar pas sinds ik onder behandeling ben van mevr. L.K. Sou, ben ik weer in staat om normaal te bewegen en te gaan en staan waar en wanneer ik dat wil. Met de reguliere fysiotherapie die meestal wordt voorgeschreven na dergelijke operaties, had ik heel weinig tot geen resultaat. Een alternatief in het reguliere circuit bestaat niet.

Een groot voordeel van de werkwijze van mevr. Sou is dat zij meerdere methoden gebruikt. Haar uitgangspunt is meestal Chinese massage. Dat is een stevige, soms tamelijk pijnlijke massage. Als massage heel erg (te) pijnlijk is, past ze op een aantal punten acupunctuur toe. Daarna bekijkt ze dan vaak nog of het zinvol is een natuurlijk product mee te geven om thuis de behandeling voort te zetten, zoals thee, ginseng extract, kruiden in diverse vormen etc. etc. Ze laat ook regelmatig oefeningen doen en corrigeert net zo lang totdat de oefeningen goed worden uitgevoerd. Thuis kan dan zelf verder (goed) worden geoefend.

Wat mij erg aanspreekt is dat de behandeling zeer op mijn persoon en lichaam is afgestemd. Het is een zeer individuele aanpak. Er wordt steeds opnieuw gekeken waar en hoe iets te verbeteren is aan mijn houding en bewegingsapparaat. Langzaam maar zeker krijg ik door haar behandelingen mijn zelfvertrouwen op het punt van mijn bewegen, mijn lopen, mijn staan en mijn zitten weer terug. Ik durf nu weer gewoon afspraken te maken en hoef die niet meer vanwege bewegingsproblemen af te zeggen.

Dankzij de inzet, de kennis en kunde van mevr. L.K. Sou heeft mijn leven weer glans gekregen en kan ik optimaal functioneren ondanks alle schade die mijn rugproblemen hebben opgeleverd. De combinatie van de gebruikte therapieën is voor mij een groot goed. Ik zal, zo lang dat kan, bij mevr. Sou onder behandeling blijven. Ik ben een heel tevreden patiënt.

Dhr. Q.E. (Bergen)

Overspannen spierbaan limber kant. Na fysio en chirropractor hier gekomen om de spieren weer los te maken. Ik werd behandeld met acupunctuur, Rek & Sterk oefeningen. De behandeling en begeleiding zijn goed. Het resultaat is heel goed. Het contact met Elka is goed.

Mvr. Marja (Schagen)

De detoxbehandelingen ervaar ik als prettig en relaxing.

Na de behandeling heb ik veel dorst en slaap. Na de massage voelde ik me ook erg ontspannen. In eerste instantie was de hoofdpijn gezakt, maar deze kwam later terug en was toen heviger, erger.

De rest van de week heb ik gaan hoofdpijn en nekpijn gehad. Wel de spieren onder aan de schouderbladen waren pijnlijk.

In deze 3e behandeling hoop ik dat Elka daar misschien ook wat aan kan doen door massage.

De sfeer is door de muziek heel fijn, maar ook de zachte, rustige benadering voelt goed.

Mvr. Cockij (Schagen)

Mijn klachten : Zere onrust-verdriet schouder en nek.

Eerst 4x detox 2x schoudermassage en een gehele lichaamsmassage. En mijn klachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

De Detoxbehandeling deed me zeker 6 kilo afvallen. Ik ben rustiger geworden in mijn hoofd van alles veel beter relativeren. De kennis en rust die Elka uitstraalt geeft vertrouwen. Het is fantastisch dat de Chinese geneeskunde ook zijn weg in Schagen heeft gevonden. De Eeuwenoude Geneeswijze is voor mij tot nu toe met een zeer positief gevoel ervaren.

Tanny & Ton (Anna Paulowna)

Ik had een schimmelinfectie op de teennagels en na 5 behandelingen is het behoorlijk verbeterd. Ik voel me beter, ben niet vermoeid en ervaar het als prettig. Ook de massage is prettig. Geen vreemd gevoel meer in mijn benen.

Ton had verschillende klachten, maar het gaat beter. In het begin had hij meer slaap en soms een vreemd gevoel in zijn hoofd, alles bij elkaar voelt hij zich ook beter en lekkerder in zijn vel. Soms heeft hij ‘s avonds nog wel veel slaap na het eten.

Mvr. Nel (Winkel)

Sleutelbeen, dat slecht geneest sinds mei ’07 meerdere malen detox gehad dat gaf een beter gevoel. Ook is de schouder regelmatig gemasseerd dat hielp echt. Vlak na de massage was het vaak pijnlijk maar dat ging snel over. Door de oefeningen die ik kreeg en moest herhalen  is mijn schouder heel beweeglijk geworden en gebleven!

Na elke detox voel ik me een stuk lichter, door alle afval die eruit is ? Wel was ik verbaasd over de verschillende kleuren van het voetenbad, soms dacht ik : “is het zo erg met me?”

S.W. (Schagen)

Rugklachten. Mijn energiebanen weer geactiveerd en mijn hele lichaam weer in balans gebracht. In het begin zeer pijnlijk, later werd dat minder. Het resultaat was goed.

Elka is heel goed, heel fijn en een begripvol persoon.

Mvr. L.K. (Hippolytushoef)

Zwangerschapswens. Ik kreeg acupunctuur, ontgiften, massage en voedingsadvies. De behandeling is ontspannend, was bang voor de naalden maar je voelt er echt niks van. Het resultaat is positief, 6 jaar kinderwens, 5e iui poging eerste met acupunctuur en ik ben zwanger. Het contact met Elka was goed en ook via email.

Mvr. A.M. C. (Schagen)

Gordelroos. Ik had acupunctuur en het resultaat was goed. Het verlichte de pijn. Het contact met Elka was nog beter.

Mvr. R.M. (Schagen)

Mijn hulpvraag is suiker omlaag en gewicht omlaag, ook leefstijl aanpassen. Ik had acupunctuur, levensbloed onderzoek en suikerwaarde gemeten. Ben pas 2x geweest, maar ik heb er een goed gevoel bij. Het resultaat was nog weinig van te zeggen na 2x. Het contact met Elka is goed, zij is open en erg stimulerend.

Mvr. G.K.H. (Dirkshorn)

Ik kom om de conditie te verbeteren en gezondheid continueren. Elka heeft acupunctuur, detox en kruiden gedaan. Ik heb het proces goed ervaren en het resultaat was tevreden. Het contact met Elka is goed.

Dhr. W.A. Nieuwenhuizen (Schagen)

Ik kom voor diabetes type II en hoge bloeddruk. Ik kreeg diverse behandelingsmethode o.a. acupunctuur, massage, detox, lichaamsbeweging en voedingsadvies, kruiden e.d. Ik heb zeer prettig en kundig ervaren. Het resultaat is zeer goed, medicatie (huisarts) verminderd tot 1/4-1/2 van normale dosis. Het contact met Elka is erg aangenaam.

Mvr. L.D.M. (Schagen)

Koetsiershand. Ik had acupunctuur, voedingsadvies, detox voetenbaden, lichaamsconditie analyse. Ik voel me ontspannen. Het resultaat was vooral goed, nog geen last meer van hand. Elka is goed en vriendelijk hoewel niet altijd duidelijk waar iets voor bedoeld is.

Mvr. K.M.S. (Breezand)

Pijn in heup/enkel. Ik werd behandeld met acupunctuur en massage. De ervaring en begeleiding was goed. Het resultaat is bevredigend en het contact met Elka is uitstekend.

Dhr. C.W. (Schagen)

Linker tennisarm verhelpen. Ik had acupunctuur en Tuina massage behandelingen. Bovendien diabetesconditie ondersteunen/verbeteren. De behandeling c.q. begeleiding is goed. Het resultaat was prima en Elka is uitstekend.

M.M. (Schagen)

Pijnlijke gewrichten, obstipatie / darmen. Ik werd behandeld met acupunctuur en Tuina massage. Het is prettig. Zij legt goede verbanden tussen klachten en goede adviezen over voeding / oefening’es. Het geeft een zeer goed resultaat op constipatie. De gewrichtsklachten zijn ook verminderd. Het contact met Elka was heel goed en prettig.

Dhr. J.T.R. (Anna-Paulowna)

Vol hoofd, jeuk linker oor, linker elleboog pijn, linker knie pijn zijn mijn klachten toen ik hier kwam. Ik werd behandeld met acupunctuur, ontgiften en Tuina massage. De begeleiding is zeer goed en het resultaat is uitstekend. Het contact met Elka is ook uitstekend.

C.Y.M.v.d.G. (Schagen)

Ik heb pijn in gewrichten en nek. Tuina Massage, acupunctuur en ontgiften zijn mijn behandeling vormen van Elka. Het resultaat is zeer goed. De begeleiding en het contact met Elka zijn zeer goed.

H.W. (Schagen)

Spierpijn : rug, nek, schouders, knieen

Elka heeft mijn spieren losgemaakt. Het resultaat was goed. De begeleiding en het contact met Elka zijn zeer goed.

F.L. (Schagen)

Mijn krachten : uit balans, niet goed in mijn vel, depressieve klachten, overgangsklachten.

Ze heeft een zeer positieve invloed op me. De acupunctuur is heel snel aangeslagen. Ik voel me stukken beter. Elka is een zeer goed begeleider en het contact met haar is heel goed.

Mvr. C. K. (Schagerbrug)

Ik kom voor stijve en pijnlijke spieren. Elka heeft Tuina massage gedaan. Door magische vingers, en door de pijngrens, naar een fijne pijnloze verlossing. Het resultaat is fantastisch, alle ophopingen en knobbels weg gemasseerd.

Elka is héél fijn, sereen, naar zéér vakkundig. Haar vingers voelen de pijnplekken zeer snel en doet er gelijk iets mee!

A.C.P. (Schagen)

Wegens buikklachten en schouderpijn, ben ik bij Elka gekomen. Zij heeft Tuina massage en voetreflexmassage gedaan. De behandeling is zeer goed en het resultaat is goed, klachten bijna over. Elka is geel goed en zeer geïnteresseerd. Zij weet en onthoud waar je voorkomt.

A.W. (Schagen)

Mijn klacht : hooikoorts

Elka heeft voor mijn algehele gezondheid gezorgd. De behandeling is prettig en werkzaam. Het resultaat is goed. Het contact met Elka is fijn.

Dhr. M. vd G. (Oogstgeest)

Met gewrichtsproblemen door reuma is mijn klacht ben ik bij Elka gekomen. Elka behandeld ik met acupunctuur en tuina massage. Het resultaat is uitstekend. Ik heb veel minder pijn en kan beter bewegen. Haar behandeling en begeleiding zijn zeer goed en het contact met haar is prima (nog steeds).

Dhr. A.J.M. van Stralen (Lutjewinkel)

Kracht : Voorhoofd ontsteking (holtes). Door Elka, had ik acupunctuur, tuina massage en detox behandeling. De behandeling is heel prettig. De kracht is weg en tot nu toe geen last van verkoudheid meer. Het contact met Elka is fantasatisch.

Mvr. A.M.C. (Schagen)

Gordelroos, gespannen en te zwaar zijn mijn krachten. Elka heeft heel veel gedaan o.a. bewust gemaakt van doen en laten, detox, voedingsadviezen en oefeningen. De behandeling is wel zwaar maar het resultaat begint t komen. De therapeute, Elka, is lief.

Dhr. C.T.J.J. K. (Warmenhuizen)

Ik kom voor nekklachten.  Elka heeft acupunctuur en massage gedaan.  Bovendien, heeft zij ook oefenings- en voedingstips gegeven.  Het contact met Elka is goed en het resultaat is goed.  De begeleiding van Elka is goed.